Brows - Brow Lift

Καθαρισμός και σχηματισμός φρυδιών

 Ένα ζευγάρι καλοσχεδιασμένα τοξωτά  φρύδια είναι το «κάδρο» που πλαισιώνει  και αναδεικνύει τα όμορφα μάτια , χαρίζει ένταση στο βλέμμα, φρεσκάδα και εκφραστικότητα σε όλο το πρόσωπο! Με βάση τις αναλογίες του προσώπου σας, θα δώσουμε το κατάλληλο σχήμα στα φρύδια, έτσι ώστε να αναδεικνύεται η ισορροπία, η αρμονία και η ομορφιά των χαρακτηριστικών σας.

  Ο σχηματισμός των φρυδιών είναι σημαντικός καθώς το σχήμα, το πάχος και το μήκος των φρυδιών πρέπει να είναι ανάλογο με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά και με  βάση την ηλικία και την προσωπικότητα του ατόμου. Αυτό γιατί τα φρύδια μπορεί να δίνουν έναν τόνο ρομαντικό ή αυστηρότητας, να αναδεικνύουν την κομψότητα ή να παραπέμπουν σε ένα πιο αθλητικό ή και ανέμελο παρουσιαστικό που μπορεί να έχει μια γυναίκα.

Βαφή φρυδιών

Το βάψιμο των φρυδιών αποτελεί την σημερινή εποχή, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γενικότερης περιποίησης των φρυδιών μας.

Είναι αλήθεια πως τα φρύδια συμβάλλουν σε ένα μεγάλο ποσοστό στην γενικότερη εικόνα του προσώπου μας, καθώς μπορεί να επηρεάσουν με την σειρά τους το σύνολο των υπολοίπων χαρακτηριστικών μας. 

Έτσι, ένα σωστά βαμμένο φρύδι από κάποιον που γνωρίζει την τεχνική που θα ακολουθήσει, μπορεί να αλλάξει την όψη και την διάθεση μας, καθώς μας βοηθάει στο να αποκτήσουμε πλούσια, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, που δένουν αρμονικά με το σύνολο των υπολοίπων χαρακτηριστικών του προσώπου μας !

Οι επιλογές που έχουμε για να βάψουμε τα φρύδια μας είναι αρκετές. Από ένα απλό μολύβι ή σκιά φρυδιών, μέχρι την χρήση ειδικής πομάδας για το συγκεκριμένο σημείο. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε μια πιο μόνιμη λύση που δεν θα φύγει με την πρώτη πλύση του προσώπου μας;

Τι ακριβώς είναι η ημιμόνιμη βαφή φρυδιών;

Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελείται από βαφές, ειδικά σχεδιασμένες για τα φρύδια, οι οποίες έχουν ήπια ποσοστά χρωστικών ουσιών και οξυζενέ.

Έτσι, η σύσταση τους έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της χρωστικής ουσίας και την αποτύπωση της στην τρίχα ή/και το δέρμα, χωρίς να προκαλείται κάποια αρνητική ή επιβλαβή επίδραση, είτε στην τρίχα είτε στο δέρμα.

Πολύ σημαντικό είναι να αντιληφθούμε εξαρχής ότι ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξουμε, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό. Υπάρχουν εταιρείες όπου η βαφή μπορεί να χρωματίσει μόνο την τρίχα του φρυδιού, κάτι που ενδείκνυται είτε σε γυναίκες και άνδρες που διαθέτουν ξανθές, πολύ ανοιχτόχρωμες ή και άσπρες τρίχες και επιθυμούν ένα πιο σκούρο χρώμα, είτε σε όσους έχουν προχωρήσει σε μια σκούρα βαφή μαλλιών και θέλουν να αλλάξουν το χρώμα στα φρύδια τους ώστε να συμβαδίζει. Από την άλλη, σε άλλες εταιρείες, η ημιμόνιμη βαφή χρωματίζει και την τρίχα και το δέρμα μας κάτω από αυτήν. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να προσφερθεί σε ένα φρύδι που ταλαιπωρείται από κενά λόγο απώλειας τριχών, ένα ολοκληρωμένο και ομοιόμορφο σχήμα !

Στo Sam the Elegant Touch μπορείτε να βρείτε φυσικά 3 διαφορετικούς τύπους βαφής φρυδιών ειδικά επιλεγμένους για να καλύψουν το όποιο τελικό αποτέλεσμα θέλετε να πετύχετε, στους χρωματικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις ανάγκες των φρυδιών σας !

Ποια είναι η διάρκεια της συγκεκριμένης μεθόδου;

Η διάρκεια της συγκεκριμένης μεθόδου αλλά και η εικόνα του τελικού αποτελέσματος, την κάνουν να διαφέρει σημαντικά από τους υπόλοιπους τύπους βαφής.

Όπως αποκαλύπτει και το ίδιο της το όνομα, είναι μια τεχνική που κρατάει για αρκετό χρονικό διάστημα στην τρίχα ή και το δέρμα όταν η βαφή προορίζεται για αυτή την χρήση, και δεν φεύγει μετά από ένα πλύσιμο του προσώπου όπως άλλες μεθόδους.

Σε γενικότερα πλαίσια, η διάρκεια εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από την εταιρεία και τον τύπο της ημιμόνιμης βαφής, αλλά ένας μέσος χρόνος διάρκειας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι 20 – 30 ημέρες στην τρίχα και 1-2 εβδομάδες στο δέρμα.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι ένας μεγάλος παράγοντας της διάρκειας του αποτελέσματος πέρα από την δουλειά του τεχνίτη, είναι και η λιπαρότητα του δέρματος αυτού κάθε αυτού, και φυσικά η περιποίηση του αποδέκτη στο φρύδι του, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Τι πρέπει να προσέξουμε για την μέγιστη διατήρηση του αποτελέσματος;

Ως αποδέκτες του συγκεκριμένου τύπου βαφής θα πρέπει να τηρούμε τις συμβουλές των ειδικών για το after care της συγκεκριμένης μεθόδου, τις οποίες σας τις έχουμε συνοψίσει παρακάτω:
  • Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα περιποίησης στην περιοχή των φρυδιών μας που περιέχουν έλαια.
  • Αντί αυτού προτιμάμε προϊόντα non oily ή micellar.
  • Αποφεύγουμε την έντονη τριβή στα φρύδια μας κατά τον καθαρισμό του προσώπου.
  • Αποφεύγουμε θεραπείες θερμότητας για 24 ώρες μετά την εφαρμογή (solarium, sauna, ηλιοθεραπεία)
  • Αποφεύγουμε την επαφή νερού στα φρύδια μας για 24 ώρες μετά την εφαρμογή.
  • Αποφεύγουμε προϊόντα  με άρωμα για 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Εσείς ακόμη να το δοκιμάσετε;

 

Brow Lift 

Το brow lamination ή όπως αλλιώς ονομάζεται η ανύψωση των φρυδιών, είναι μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading. Σου επιτρέπει να ανυψώσεις τις φυσικές τρίχες των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα γι’ ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα.


Τι μπορείτε να επιτύχετε με την θεραπεία του brow lamination;

Επειδή οι φυσικές τρίχες των φρυδιών συνήθως μεγαλώνουν σε επίπεδη και καθοδική κατεύθυνση αυτό έχει ως συνέπεια να μην δημιουργούν χαρούμενα χαρακτηριστικά και εκφράσεις στο πρόσωπο μας. Το brow lamination ανυψώνει και ισιώνει ακόμα και τις πιο δύσκολες τρίχες, δίνοντας τον επιθυμητό σχηματισμό, χωρίς κενά στα φρύδια μ’ ένα πλούσιο όγκο που δεν θα το πιστεύετε πως είχατε τόσες φυσικές τρίχες κρυμμένες. Για την διαδικασία του brow lamination προτείνεται να μην έχετε ψαλιδίσει τις φυσικές σας τρίχες για περίπου 1,5 μήνες πριν την διαδικασία με σκοπό να έχετε πιο έντονα αποτελέσματα.Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας του Brow Lamination και τι πρέπει να περιμένετε;

Πολύ σημαντικό ρόλο για τα αποτελέσματα αποτελεί η φυσική τρίχα του καθενός, όπως εάν έχετε πλούσια φρύδια τα οποία δεν είναι συμμετρικά, οι τρίχες είναι σγουρές προς διαφορετικές κατευθύνσεις με κενά μεταξύ τους. Τώρα με την συγκεκριμένη θεραπεία θα μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε ένα τέλειο σχήμα, με ίσια τρίχα και στην επιθυμητή κατεύθυνση. Αναμφίβολα όσο πιο γεμάτο είναι ένα φρύδι τόσο πιο έντονα και αισθητά θα είναι τα αποτελέσματα, σε αντίθεση με κάποιον που δεν έχει τόσο έντονα φρύδια και επιθυμεί να κάνει μια μη μόνιμη θεραπεία όπως το lamination φρυδιών. Για παράδειγμα, στην φωτογραφία πιο κάτω η συγκεκριμένη πελάτισσα έχει λεπτά και όχι έντονα φρύδια, μπορείτε όμως διαπιστώσετε την διαφορά στον σχηματισμό και στο πόσο πιο πυκνά και γεμάτα δείχνουν πλέον τα φρύδια της μετά την θεραπεία του Brow Lamination σε συνδυασμό με χρωματισμό χένας.

Brow lift

 

Για περεταίρω διευκρινίσεις και τυχόν απορίες σας, καθώς και για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε μας στο 2241079809.