Αποτρίχωση

Επιδερμίδα λεία και απαλή σαν μετάξι; Φρόντισε το πρόσωπο και το σώμα σου με τις υπηρεσίες αποτρίχωσης!

 

Στο Sam the Elegant Touch παρέχουμε διαφορετικά
είδη αποτρίχωσης για να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα με τον πιο ανώδυνο τρόπο!

Αποτρίχωση με κερί

                                   Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί την πλέον διαδεδομένη μέθοδο αποτρίχωσης λόγω της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητάς της. Είναι κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα, ενώ πλέον εμφανίζει και μεγάλο βαθμό εξειδίκευσης, καθώς υπάρχουν διαφορετικά είδη κεριών ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, τον τύπο επιδερμίδας και το είδος της τρίχας.

Η διαδικασία αποτρίχωσης με κερί πραγματοποιείται σε 2 στάδια:

Απολύμανση Περιοχής

Απολυμαίνουμε καλά την περιοχή που πρόκειται να αποτριχωθεί ώστε να μειώσουμε την ύπαρξη ερεθισμών, κόκκινων σημαδιών ή μολύνσεων μετά το πέρας της αποτρίχωσης.

Εφαρμογή κεριού

Ζεσταίνουμε και απλώνουμε το κερί στις περιοχές που πρόκειται να αποτριχωθούν. Προσέχουμε ώστε το κερί να έχει λάβει θερμοκρασία δωματίου για να μην προκαλέσει κάποιο έγκαυμα στο δέρμα. Συνεχίζουμε με την πραγματοποίηση της αποτρίχωσης.

Ενυδάτωση Δέρματος

Στο τέλος της διαδικασίας προσθέτουμε ενυδατική κρέμα στην αποτριχωμένη περιοχή για άμεση αναδόμηση της επιδερμίδας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε στο ελάχιστο την ύπαρξη ερεθισμών.

Η μέθοδος αυτή ενδείκνυται για πρόσωπο και σώμα και είναι 80% ανώδυνη. Ο χρόνος της υπηρεσίας διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που επιλέγεται για αποτρίχωση και τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

 

                                 Αποτρίχωση με κλωστή

Η αποτρίχωση με κλωστή αφαιρεί την τρίχα με ακρίβεια κι ενδείκνυται για αποτρίχωση στο πρόσωπο. Δεν προκαλεί ερεθισμούς και εγκαύματα και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό.

Απολύμανση Περιοχής

Απολυμαίνουμε καλά την περιοχή ώστε να μειώσουμε την ύπαρξη ερεθισμών, κόκκινων σημαδιών ή μολύνσεων μετά το τέλος της αποτρίχωσης.

Αποτρίχωση με κλωστή

Ξεκινάμε την αποτρίχωση των περιοχών με κλωστή για την αφαίρεση για την ολοκληρωτική αφαίρεση τους.

 

Ενυδάτωση Δέρματος

Στο τέλος της διαδικασίας προσθέτουμε ενυδατική κρέμα στην αποτριχωμένη περιοχή για άμεση αναδόμηση της επιδερμίδας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε στο ελάχιστο την ύπαρξη ερεθισμών.

Η μέθοδος αυτή είναι κατάλληλη για πρόσωπο, φρύδια και μικρές περιοχές και είναι 90% ανώδυνη. Ο χρόνος της υπηρεσίας κυμαίνεται από 10 – 30’ ανάλογα την περιοχή και τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου δύο με τέσσερις εβδομάδες.

Οδηγίες για μετά την αποτρίχωση:

- Αν είναι καλοκαίρι, μην επιλέξεις την θάλασσα εκείνη την ημέρα. Το αλάτι και ο ήλιος ίσως προκαλέσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα σου.

- Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα απέφυγε να τρίψεις με σφουγγάρι την αποτριχωμένη περιοχή κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

 

Για περεταίρω διευκρινίσεις και τυχόν απορίες σας, καθώς και για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε μας στο 2241079809.